Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό χώρο του  KAPOULITSAS outdoors
Αρχική eShop Αντίγραφα - Απομιμήσεις Σπαθιά - Ξίφη Σπαθί MARTO Σολομώντα 586.3

.

Σπαθί MARTO Σολομώντα 586.3

PDFΕκτύπωσηEmail
Σπαθί MARTO Σολομώντα 586.3
marto5863_1
marto5863_2
marto5863_3
Τιμή
Τιμή πώλησης 199,90 €
48h.gif
Κατασκευαστής: MARTO
Περιγραφή
Σπαθί MARTO Σολομώντα 586.3
 
Το ξίφος του Βασιλιά Σολομώντα κατασκευάστηκε προς τιμήν του μεγάλου πνεύματος και της σοφίας του μονάρχη. Το σπαθί που έχει μήκος 120,00 εκατοστά, έχει λαβή τυλιγμένη με δέρμα και επιχαλκωμένα στολίσματα. Οι εικόνες απεικονίζουν το αστέρι του Δαβίδ και την Κιβωτό της Διαθήκης. Η λάμα, που είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι χαραγμένη με απεικονίσεις της πίστης και της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Σολομών , ο βασιλιάς του Ισραήλ , δευτερότοκος γιός του Δαβίδ και της Βησθεμπά  . βασίλεψε στο Ισραήλ μεταξύ 972 πΧ και 931πΧ και θεωρείτο πολύ σοφός και δίκαιος .Επί των ημερών του το Ισραήλ ήκμασε σε όλους τους τομείς,
Κατά την παράδοση κάποτε ο Σολομών είδε σε ενύπνιο τον Ιαχβέ ο οποίος τον ρώτησε τι θα προτιμούσε να του χαρίσει, δόξα πλούτη ή σοφία. Ο Σολομών ζήτησε σοφία. Ο Θεός, ικανοποιημένος για την επιλογή του, του χάρισε και τα τρία, πλούτη από το εμπόριο, δόξα από τους λαούς της εποχής του αλλά και πολλή σοφία. Δείγμα της σοφίας του αποτελεί η απόδοση δικαιοσύνης στην περίφημη δίκη των δύο γυναικών που διεκδικούσαν το ίδιο παιδί. Η απόφασή του να διαμελιστεί το παιδί, είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η αληθινή του μητέρα.
Με τα πλούτη που συγκέντρωσε ο Σολομών εκτέλεσε πλήθος έργων όπως συγκοινωνιακά και καλλωπισμού. Ανήγειρε μεγαλοπρεπή οικοδομήματα, όπως τα εντυπωσιακά ανάκτορα, όπου διέμενε με πρωτοφανή χλιδή, μαζί με συζύγους και ερωμένες (κατά την παράδοση έφθαναν τις χίλιες), καθώς και τον περίφημο ναό της Ιερουσαλήμ στον λόφο Μωριά, όπου μετέφερε την Κιβωτό της Διαθήκης.
 

Ονομασία μοντέλου

ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ

Κωδικός παραγγελίας

586.3

Μήκος ολικό

120,00 εκ.

Μήκος λάμας

94,00εκ.

Μήκος λαβής

26,00 εκ

Βάρος

3.200 γραμ.

Υλικό κατασκευής

ατσάλι σφυρήλατο 440

 
Πίσω στην κορυφή του Site

KAPOULITSAS outdoors eShop

Αναζήτηση

Copyright © kapoulitsas-outdoors.gr 2019

Powered, Supported and Hosted by 3wSOL.gr - WWW Solution.