Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό χώρο του  KAPOULITSAS outdoors
Αρχική eShop Διάφορα Προϊόντα Χειροπέδες Σταθερές TOTAL CONTROL Mod.TCH-850 Premier

.

Χειροπέδες Σταθερές TOTAL CONTROL Mod.TCH-850 Premier

PDFΕκτύπωσηEmail
Χειροπέδες Σταθερές TOTAL CONTROL Mod.TCH-850 Premier
Τιμή
Τιμή πώλησης 99,00 €
48h.gif
Κατασκευαστής: TOTAL CONTROL HANDCUFFS
Περιγραφή
Χειροπέδες Σταθερές TOTAL CONTROL Mod.TCH-850 Premier
 
Το μοντέλο TCH-850, ο απόγονος της Hiatt UL-1, είναι πιθανώς η μοναδική σταθερή αναδιπλούμενη χειροπέδη παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι είναι αναδιπλούμενες χειροπέδες έως ότου ξεδιπλώσουν στις 180 μοίρες οπότε σταθεροποιούνται τελείως στην ανοιχτή θέση. Για να τις επαναφέρετε στην διπλωμένη θέση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κλειδί στην κεντρική κλειδαρότρυπα που βρίσκεται στην άρθρωση. 

Η σειρά χειροπεδών TCH 850 είναι κατασκευασμένες από την καλύτερη ποιότητα ανθρακούχου χάλυβα. Είναι κατασκευασμένες με θερμική επεξεργασία των εσωτερικών διατάξεων κλειδώματος και των πείρων διπλής ασφάλισης για την αποφυγή παραβίασης, το χαρακτηριστικό γνώρισμα του εξοπλισμού τους με τρεις ανεξάρτητες συζυγείς μπάρες ασφάλισης με έξι οδοντώσεις έκαστη, προσδίδει στις χειροπέδες TCH  ακρίβεια και ταχεία εφαρμογή στους καρπούς και επίσης επιπρόσθετο μέτρο ασφάλειας.

Η μηχανολογική κατασκευή ακριβείας των χειροπεδών TCH διασφαλίζει την ελεύθερη περιστροφή των κινητών σιαγώνων και επίσης επιτρέπει το αποκλειστικό χαρακτηριστικό γνώρισμα «backloading», δηλαδή της γρήγορης εφαρμογής στους καρπούς των χεριών. Όλες οι χειροπέδες TCH ανταποκρίνονται ή υπερβαίνουν τις απαιτήσεις δοκιμών του Αμερικανικού Εθνικού Ινστιτούτου Δικαιοσύνης που αφορούν την ποιότητα κατασκευής, την στιβαρότητα, και την αντοχή στην διάβρωση και παραβίαση. Με την πάροδο του χρόνου, η σειρά TCH 850 έχει καθιερωθεί στις εξαρτύσεις των σωφρονιστικών ιδρυμάτων. 

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
• Εσωτερικά εξαρτήματα του μηχανισμού κλειδώματος κατασκευασμένα με θερμική επεξεργασία. 
• 17% Μεγαλύτερη εσωτερική περιφέρεια 
• Μηχανισμός διπλού κλειδώματος που ενεργοποιείται με το σπρώξιμο μικρών πείρων. 
• Ελεύθερα περιστρεφόμενες σιαγώνες διασφαλίζουν  το χαρακτηριστικό γνώρισμα «Backload», δηλ.της γρήγορης εφαρμογής στους καρπούς των χεριών.
• Το σύνολο των 18 οδοντώσεων προσφέρει επιπλέον θέσεις κλειδώματος 
• Τρεις ανεξάρτητα κινούμενες συζυγείς μπάρες, με έξι οδοντώσεις η κάθεμια.  
•  Πλήρης εναρμόνιση με το πρότυπο N.I.J. Standard 307.01 και αντοχή στην οξείδωση και την παραβίαση. 
• Ειδικά διαμορφωμένη πλαστική λαβή που εφαρμόζει άνετα στο χέρι προσφέροντας μεγαλύτερο έλεγχο και ταχύτητα στην προσαρμογή της.  
• Μια σταθερή χειροπέδη όταν τραβηχτεί, αλλά που αναδιπλώνεται μετά την χρήση, το τυποποιημένο κλειδί της χειροπέδης ανοίγει και τις τρεις κλειδαριές για εύκολη τοποθέτηση στην θήκη.
• Με ακρίβεια περιστρεφόμενες σιαγώνεςδιασφαλίζουν την γρήγορη προσαρμογή στους καρπούς των χεριών καιεπιπλέον ασφάλεια.  
• Η ακρίβεια της μηχανολογικής κατασκευής διασφαλίζει την γρήγορη περιστροφή των κινητών σιαγώνων ανάμεσα από την χειροπέδη και την εμπλοκή τους κάθε φορά με τις συζυγείς μπάρες ασφάλισης. 

Η συσκευασία περιλαμβάνει: 
• Ένα set αναδιπλούμενες χειροπέδες μοντέλο Premier TCH850 σε επινικελωμένο σατέν φινίρισμα. 
• Δύο τυποποιημένα κλειδιά με κάθε set χειροπεδών. 
Πίσω στην κορυφή του Site

KAPOULITSAS outdoors eShop

Αναζήτηση

Copyright © kapoulitsas-outdoors.gr 2020

Powered, Supported and Hosted by 3wSOL.gr - WWW Solution.