Συσκευή Συναγερμού MULTIVET Virtual Barrier

Κατασκευαστής MULTIVET

Συσκευή Συναγερμού MULTIVET Virtual Barrier
Τιμή πώλησης 175,00 €
Τιμή / λ.:

48h.gif

Preloader

Συσκευή Συναγερμού MULTIVET Virtual Barrier

Ορίζοντας απαγορευμένες ζώνες στο σπίτι.  
 
Χρειάζεται διαρκής μάχη για να μείνει ο σκύλος μακριά από καναπέδες, έπιπλα και εύθραυστα αντικείμενα.
Το Virtual Barrier είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιεί τη νέα ανώδυνη και αποτελεσματική τεχνολογία σπρέι και είναι σχεδιασμένο για να κρατάει τα κατοικίδια μακριά από συγκεκριμένους χώρους ή δωμάτια του σπιτιού.
Από τη στιγμή που δίνει τη δυνατότητα να ορίζονται μέσα στο σπίτι ζώνες προσβάσιμες ή μη για το ζώο, είναι πολύ χρήσιμο και για τον ιδιοκτήτη και για το κατοικίδιο.
Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτρέπει το κατοικίδιο από το να πηδάει στα κρεβάτια ή στον καναπέ, να μπαίνει στην κουζίνα, να ανεβαίνει στον πάνω όροφο του σπιτιού, να πλησιάζει την κεντρική πόρτα κλπ.
 
Το σύστημα Virtual Barrier αποτελείται από δύο (2) εξαρτήματα:
1. Ένα δίσκο που εκπέμπει χαμηλής συχνότητας ραδιοκύματα.
2. Ένα περιλαίμιο που λειτουργεί σαν δέκτης.
 
Ο δίσκος-πομπός τοποθετείται στο χώρο που δεν είναι επι9υμητό να πλησιάσει το κατοικίδιο και είναι συνδεμένος σε πρίζα 120V ΑC. Παράγει σήμα χαμηλής συχνότητας που μεταδίδεται προς όλες τις κατευθύνσεις περιμετρικά. Καθώς το κατοικίδιο, φορώντας το περιλαίμιο, πλησιάζει στον δίσκο εκπομπής τότε το περιλαίμιο θα εντοπίσει το σήμα χαμηλής συχνότητας και θα εκπέμψει αρχικά έναν ήχο προειδοποίησης για να ενημερώσει το ζώο ότι έχει φθάσει σε όριο και δεν είναι επιθυμητό να προχωρήσει άλλο προς τη συγκεκριμένη περιοχή. Εφόσον το ζώο αγνοήσει τον ήχο και προχωρήσει τότε θα λάβει έναν ψεκασμό με σπρέι citronella από το περιλαίμιο. Έπειτα  από μερικές φορές το κατοικίδιο θα συνδέσει τον προειδοποιητικό ήχο και τον ψεκασμό με το γεγονός ότι αυτός ο χώρος του σπιτιού είναι εκτός ορίων. Θα απομακρύνεται αμέσως μόλις ακούει τον ήχο και σύντομα θα μάθει να αποφεύγει τον συγκεκριμένο χώρο ή δωμάτιο τελείως. Δεν χρειάζεται καμία εκπαίδευση και θα εκπλαγείτε από τα άμεσα και πολύ ικανοποιητικά του αποτελέσματα.