Κυάλια Νυκτός YUKON Ranger LT 6.5x42 Night Vision

Κατασκευαστής YUKON

Κυάλια Νυκτός YUKON Ranger LT 6.5x42 Night Vision
Τιμή πώλησης 430,00 €
Τιμή / λ.:

48h.gif

Preloader

Κυάλια Νυκτός YUKON Ranger LT 6.5x42 Night Vision

NIGHT VISION YUKON RANGER LT 6.5x42

Ψηφιακή συσκευή Νυχτερινής Παρατήρησης που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα σε συνθήκες υψηλού φωτισμού, ακόμα και την ημέρα. 
Διαθέτει επίσης την ικανότητα να εξάγει την εικόνα της για να προβληθεί σε οθόνη ή να την καταγράφει από ειδικό καταγραφικό (extra).

"Αόρατο" φωτιστικό υπερύθρων 
Το Ranger LT6.5x42 είναι εφοδιασμένο με ένα φωτιστικό υπερύθρων που εκπέμπει σε μήκος κύματος 940nm. Το ενσωματωμένο αυτό φωτιστικό είναι σχεδόν αόρατο με γυμνό μάτι. Επιτρέπει π.χ. τους παρατηρητές άγριων ζώων να τα παρατηρούν χωρίς να γίνονται αντιληπτοί. Διαθέτει ρύθμιση της ισχύς έντασης με κλίμακα 15 σταδίων. Στην μέγιστη ισχύ του το φωτιστικό υπερύθρων του Ranger LT6.5x42 μπορεί να συγκριθεί με τα περισσότερα ανεξάρτητα φωτιστικά υπερύθρων που κυκλοφορούν στην αγορά.

Προστασία από πηγές υψηλού φωτισμού
Οι ψηφιακές συσκευές νυχτερινής παρατήρησης μπορούν να ενεργοποιηθούν ακόμα και στο φως ημέρας χωρίς τον φόβο να υποστεί ζημιά το ηλεκτρονικό τους κύκλωμα,

Υψηλή ανάλυση 
Ως αισθητήρα, το Ranger LT6.5x42 χρησιμοποιεί μία ασπρόμαυρη κάμερα CMOS υψηλής ανάλυσης (640x480). Η εικόνα προβάλλεται σε μία οθόνη ανάλογης ποιότητας.

Πληροφορίες
Οι τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της συσκευής απεικονίζονται με μορφή μπλε εικονιδίων και αριθμών στον πίνακα δεδομένων στο κάτω μέρος της οθόνης και δεν παρεμβαίνουν στην εικόνα που παρατηρείται. Κατά την εναλλαγή των διαφόρων λειτουργιών, ένα μεγάλο εικονίδιο στο δεξί μέρος της οθόνης δείχνει την αντίστοιχη λειτουργία.

Διάρκεια λειτουργίας με ένα set μπαταριών 
Η συσκευή λειτουργεί με έξι (6) μπαταρίες μεγέθους ΑΑ συμπεριλαμβανομένων και των επαναφορτιζόμενων. Ένα set μπαταριών μπορεί να τροφοδοτήσει την συσκευή από 6 .... 12 ώρες κάτι που εξαρτάται από τον τρόπο λειτουργίας ή το ενσωματωμένο φωτιστικό υπερύθρων. 

Γρήγορη αντικατάσταση των μπαταριών 
Οι μπαταρίες είναι τοποθετημένες σε μία ξεχωριστή θήκη η οποία τοποθετείται στον χώρο των μπαταριών της συσκευής. Στην αρχική συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και μία δεύτερη θήκη για τις μπαταρίες. Έτσι όταν οι μπαταρίες χρειάζονται αλλαγή, αυτή γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα τοποθετώντας την δεύτερη θήκη γεμάτη με καινούριες μπαταρίες.

Εξωτερική τροφοδοσία 
Η διάρκεια λειτουργίας μπορεί να αυξηθεί σημαντικά χρησιμοποιώντας μία εξωτερική πηγή ενέργειας μεγάλης χωρητικότητας μέσω της ειδικής υποδοχής που διαθέτει το Ranger LT6.5x42 . Κατά την διάρκεια  παρατεταμένης λειτουργίας σε παγωμένο περιβάλλον, η εξωτερική πηγή ενέργειας πρέπει να αποθηκεύεται σε ζεστό μέρος (πχ κάτω από τα ρούχα του χρήστη) για να αποφεύγεται η γρήγορη αποφόρτιση.

Έξοδος εικόνας 
Το Ranger LT6.5x42 είναι εφοδιασμένο με ένα ειδικό βύσμα (αναλογικό) για την εξαγωγής της παρατηρούμενης εικόνας και την μετάδοση της σε οθόνη ή άλλη συσκευή καταγραφής της εικόνας

Περιεχόμενα συσκευασίας 
- Ψηφιακή συσκευή νυχτερινής παρατήρησης Ranger LT6.5x42
- Θήκη μεταφοράς
- Λουράκι λαιμού
- Δεύτερη θήκη μπαταριών
- Ρυθμιζόμενο αντάπτορα ρεύματος
- Καλώδιο για την εξαγωγής της εικόνας (Αναλογικό)
- Πανάκι καθαρισμού των φακών
- Εγχειρίδιο οδηγιών
- Αντάπτορ για τροφοδοσία από αυτοκίνητο
- Κάρτα εγγύησης (3 χρόνια)

Τελευταία Προϊόντα

Στο Kapoulitsas-outdoors.gr χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία πλοήγησης σας.