Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό χώρο του  KAPOULITSAS outdoors
Αρχική eShop Σκοποβολή Αεροβόλα Όπλα Αεροβόλο DAISY Winchester 1028-WS 4.5mm

.

Αεροβόλο DAISY Winchester 1028-WS 4.5mm

PDFΕκτύπωσηEmail
Αεροβόλο DAISY Winchester 1028-WS 4.5mm
Τιμή
Τιμή πώλησης 169,00 €
48h.gif
Κατασκευαστής: DAISY
Περιγραφή

Αεροβόλο DAISY Winchester 1028-WS 4.5mm

Winchester Μοντέλο 1028WS κατασκευασμένο από την Daisy Outdoor Products

Το 2001 δύο Αμερικάνικοι θρύλοι, η Daisy Outdoor Products και η Winchester, ανακοίνωσαν τον συνεταιρισμό τους που είχε σαν αποτέλεσμα την παραγωγή τεσσάρων πολύ ωραίων και δυνατών αεροβόλων τουφεκιών με σπαστή κάννη που διέθεταν το χαρακτηριστικό της άψογης και απαράμιλλης ποιότητας. 
Έκτοτε η Daisy έχει κατασκευάσει άλλα μοντέλα που τους απονεμήθηκαν βραβεία όπως το αεροβόλο τουφέκι Winchester μοντέλο 1000SB με συνθετικό κοντάκι που είναι ανθεκτικό και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες. 
Το περιοδικό της Σκοπευτικής Βιομηχανίας απένειμε σ’ αυτό το όπλο το βραβείο του εξαιρετικού προϊόντος για το έτος 2002. 
Είναι γνωστό σε όλους τους σκοπευτές ότι τα αεροβόλα τουφέκια Winchester συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο δημοφιλών όπλων που διαθέτομε και είναι εύκολο να εξηγήσομε τους λόγους. 
Με τις βελτιώσεις που έγιναν το 2006 στο φινίρισμα, στον μηχανισμό της σκανδάλης και στις διόπτρες, τα αεροβόλα αυτά είναι ακόμα προσιτά στη τιμή, είναι δυνατά και αδιαφιλονίκητης ποιοτικής κατασκευής.
Το τουφέκι μοντέλο 1028 με σπαστή κάννη διαμετρήματος .177 αποδίδει ταχύτητα στο στόμιο της κάννης 1,000 πόδια το δευτερόλεπτο ( 305 m/sec). Και εάν λάβομε υπόψη ότι το ολικό του μήκος είναι 46,25" (117,5 cm) και ότι το βάρος του δεν υπερβαίνει τις 11,4 lbs ( 5,17 kg), είναι προφανές ότι το αεροβόλο αυτό έχει κατασκευαστεί για νέους και για ενήλικες σκοπευτές. 
Το κοντάκι του από ατόφιο σκληρό ξύλο έχει λαβή με πυκνά σκαλίσματα ψάθας. Είναι εξοπλισμένο επίσης με στόχαστρο Truglo® οπτικής ίνας και κλισιοσκόπιο επίσης οπτικής ίνας Truglo® με μικρομετρικές ρυθμίσεις για διευκόλυνση στη γρήγορη σκόπευση. 
Με λίγα λόγια το όπλο αυτό είναι ότι χρειάζεται για σοβαρή εξάσκηση στη σκοποβολή, στον έλεγχο των επιβλαβών και επίσης για το κυνήγι μικρών θηραμάτων.

   
Πίσω στην κορυφή του Site

Copyright © kapoulitsas-outdoors.gr 2017

Powered, Supported and Hosted by 3wSOL.gr - WWW Solution.