Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό χώρο του  KAPOULITSAS outdoors
Αρχική eShop Σκοποβολή Αεροβόλα Πιστόλια Αεροβόλο UMAREX RP5 Pellets 4.5mm

.

Αεροβόλο UMAREX RP5 Pellets 4.5mm

PDFΕκτύπωσηEmail
Αεροβόλο UMAREX RP5 Pellets 4.5mm
Τιμή
Τιμή πώλησης 335,00 €
48h.gif
Κατασκευαστής: UMAREX
Περιγραφή

Αεροβόλο UMAREX RP5 Pellets 4.5mm


Αν ψάχνετε για ένα μοναδικό αεροβόλο το μοντέλο RP5 της Umarex είναι το πλέον κατάλληλο. Είναι συναρμολογούμενο με μεγάλη γκάμα και επιλογές αξεσουάρ. Το RP5 ενσωματώνει εμπειρία και εξέλιξη 45 ετών από την Umarex. Είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου στην Γερμανία πράγμα που σημαίνει εγγύηση ποιότητας και ανώτερη ακρίβεια και απόδοση.

Το αεροβόλο Umarex RP5 λειτουργεί με αμπούλα CO2 και έχει επαναληπτικό μηχανισμό. Ο κεντρικός θάλαμος του χωράει 2 αμπούλες CO2 12γρ. Η τροφοδότηση των βλημάτων γίνεται στην κάννη με μια απλή επαναλαμβανόμενη κίνηση όπως και σε κάποιες καραμπίνες. Είναι πραγματικά μια νέα λειτουργία που ανεβάζει το ρυθμό πυροδότησης αποδίδοντας ενέργεια στο στόμιο της κάννης 7.5 Joules. Το μοναδικό αμφιδέξιο σχέδιό του είναι κατάλληλο για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες. 
 
Η βασική έκδοση η εξαιρετική ποιότητα είναι εμφανής. Το βάρος του όντας 1,1 κιλά είναι ικανοποιητικό (δεν θεωρείται ούτε βαρύ αλλά και ούτε ελαφρύ). Αυτό που κάνει το RP5 πραγματικά ενδιαφέρον είναι η απεριόριστη επιλογή αξεσουάρ που υπάρχουν για αυτό. Ο εν σειρά γεμιστήρας του τροφοδοτεί 5 βλήματα ποτηράκια (pellet). Επίσης το RP5 μπορεί να λειτουργήσει με μονή βολή (single shot). Επιπρόσθετα το χιτώνιο της κάννης μπορεί να αποσυναρμολογηθεί. Τέλος μπορούν τα τοποθετηθούν διαφορετικές βάσεις για φακούς-σκοπευτικά.
 
  

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διαμέτρημα 
4.5mm (.177)  μολυβένια
Πηγή Ενέργειας
Αμπούλα CO12γρ 
Χωρητικότητα Γεμιστήρα 5 βολών 
Σκανδάλη Μονής ενέργειας
Ενέργεια
7.5 Joules
Ταχύτητα 110m/sec
Ολικό Μήκος
435χιλ.
Βάρος 
1140γρ
Πίσω στην κορυφή του Site

KAPOULITSAS outdoors eShop

Αναζήτηση

Copyright © kapoulitsas-outdoors.gr 2019

Powered, Supported and Hosted by 3wSOL.gr - WWW Solution.