Φυσοκάλαμο COLD STEEL 625 PRO 4 ft

Κατασκευαστής COLD STEEL

Φυσοκάλαμο COLD STEEL 625 PRO 4 ft
Τιμή πώλησης 55,90 €
Τιμή / λ.:

48h.gif

Preloader

Φυσοκάλαμο COLD STEEL 625 PRO 4 ft

Το φυσοκάλαμο ή blowgun έχει μια μακρά ιστορία που εκτείνεται στον κόσμο.
Πολλοί πιστεύουν ότι πρωτοεμφανίστηκε στη Μαλαισία και μετανάστευσε μέσω του αρχιπελάγους της Μαλαισίας και της Ινδονησίας στις Φιλιππίνες και ακόμη στην Ιαπωνία.
Το φυσοκάλαμο, ωστόσο, δεν ήταν μόνο ένα νοτιοανατολικό όπλο. Εμφανίστηκε επίσης στο δυτικό ημισφαίριο στις ζούγκλες της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής αλλά και βορειότερα μέχρι τις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. 
Το μεγάλο φυσοκάλαμο της Gold Steel διαθέτει κάνη μεγάλης διατομής .625 βαρέλια (Magnum) που το καθιστούν ικανό να ρίχνει βελάκια ταχύτερα και βαρύτερα από άλλα μοντέλα στην αγορά σήμερα! Τα φυσοκάλαμα μας, έχουν μια αποτελεσματική εμβέλεια έως και 20 μέτρα ή περισσότερο και με την ανάλογη εξάσκηση ένας εξειδικευμένος χρήστης μπορεί να χτυπήσει έναν κύκλο πέντε πόντων σε καταπληκτικές αποστάσεις και να ρίξει ένα βαρύ βέλος που μπορεί να διεισδύσει σε ένα φύλλο κόντρα πλακέ 1,25cm !
Διατίθεται σε μήκος 4 ποδιών ή 5 ποδιών, με προαιρετικές επεκτάσεις για μεγαλύτερη ακρίβεια και εύρος.
Όλα τα μοντέλα συνοδεύονται από ένα επιστόμιο καουτσούκ, φαρέτρα και 36 βελάκια (15 βέλη Bamboo, 15 Μίνι βέλη στόχου και 6 βελάκια ).
Η σκοποβολή με ένα φυσοκάλαμο είναι μεγάλη διασκέδαση.
Είναι μια δραστηριότητα που μπορείτε να απολαύσετε σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, σε ηλιόλουστες ή κακές καιρικές συνθήκες.

Τελευταία Προϊόντα

Στο Kapoulitsas-outdoors.gr χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία πλοήγησης σας.