Φυσοκάλαμο COLD STEEL 625 PRO 5 ft

Κατασκευαστής COLD STEEL

Φυσοκάλαμο COLD STEEL 625 PRO 5 ft
Τιμή πώλησης 69,90 €
Τιμή / λ.:

48h.gif

Preloader

Φυσοκάλαμο COLD STEEL 625 PRO 5 ft

Το φυσοκάλαμο έχει μια μακρά ιστορία που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο. Πολλοί πιστεύουν ότι πρωτοεμφανίστηκε στη Μαλαισία και μετανάστευσε μέσω του αρχιπελάγους της Μαλαισίας και της Ινδονησίας στις Φιλιππίνες και ακόμη στην Ιαπωνία. Το φυσοκάλαμο, ωστόσο, δεν ήταν μόνο νοτιοανατολικό όπλο. Εμφανίστηκε επίσης στο δυτικό ημισφαίριο στις ζούγκλες της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, ως τις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Τα φυσοκάλαμα εφευρέθηκαν αρχικά για να χρησιμεύσουν ως όπλα κυνηγιού. Χρησιμοποιήθηκαν για το κυνήγι ζώων και πτηνών, με μικρές πέτρες ή μικρά κομμάτια πηλού για πυρομαχικά.

Οι κύλινδροι Big Bore® της Cold Steel διαθέτουν μεγάλα διαμετρικά βαρέλια .625 Magnum που τους καθιστούν ικανά να βγάζουν βέλη που είναι πιο γρήγορες και βαρύτερες από άλλα μοντέλα στην αγορά σήμερα! Έχουν ένα αποτελεσματικό εύρος από 20 μέτρα (περίπου 18 μέτρα) ή περισσότερο και, με την πρακτική, ένας εξειδικευμένος χρήστης μπορεί να χτυπήσει έναν κύκλο δύο ιντσών σε καταπληκτικές αποστάσεις και να παραδώσει ένα βαρέων βαρών βελάκι ικανό να περάσει ένα μισό ιντσών φύλλο κόντρα πλακέ.

Ενώ τα κανονικά .625 Magnum® blowguns είναι εκπληκτικά, το Cold Steel αποφάσισε να ανεβάσει την μπάρα ακόμη υψηλότερα με το επαγγελματικό blowbun .625. Έρχεται με στόμιο στόχευσης και με βαρέλι πάχους 3 mm, που σημαίνει ότι είναι σχεδόν διπλάσιος και κατά 45% βαρύτερο από τα τυποποιημένα μοντέλα, καθιστώντας το το βαρύτερο εμπορικό blowgun στον κόσμο. Αλλά ο πραγματικό λόγος είναι η τεράστια αύξηση στην ακρίβεια που παρέχεται από το ουσιαστικά πιο άκαμπτο βαρέλι.

Λεπτομέριες:
- Επαγγελματικό .625 Μπουτόν Magnum Big Bore, 5 πόδια (περίπου 1,5 μ.)
- πάχος τοιχώματος 3 mm
- Συμπεριλαμβανομένου του επιστομίου, του καουτσούκ, του βέλους και 36 βελάκια (15 βελάκια μπαμπού, 15 μίνι βελάκια και 6 βέλη).
- Cold Steel Αριθμός προϊόντος: B6254P / B6254PZ

Τελευταία Προϊόντα

Στο Kapoulitsas-outdoors.gr χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία πλοήγησης σας.