AIRSOFT - ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ - ΚΥΝΗΓΙ - ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ - CAMPING - ΘΑΛΑΣΣΑ
 
 
ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ - ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ & ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
 
 
1. Πνευματική Ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας «kapoulitsas-outdoors.gr», με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στην εταιρία «kapoulitsas-outdoors.gr» ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

2. Προσωπικά Δεδομένα
Η εταιρία «kapoulitsas-outdoors.gr» εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μή αληθή, παράνομα ή καθ’οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

3. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών
Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, η εταιρία «kapoulitsas-outdoors.gr» μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.

4. Περιορισμός Ευθύνης
Η εταιρία «kapoulitsas-outdoors.gr» έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). Η εταιρία «kapoulitsas-outdoors.gr» δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

5. Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Η εταιρία «kapoulitsas-outdoors.gr» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

6. Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα
Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία της εταιρίας «kapoulitsas-outdoors.gr». Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται εδώ μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα , χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.

7. Αποστολές Προϊόντων
Η εταιρία «kapoulitsas-outdoors.gr» μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Αποστολές παραγγελιών γίνονται σε όλες τις πόλεις Ελλάδος. Οι αποστολές γίνονται με την ACS courier. Η πλειοψηφία των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος, αποστέλλεται εντός 48 ωρών από την λήψη (και εξόφληση όπου αυτό απαιτείται) της παραγγελίας, εκτός κι αν στην σελίδα του προϊόντος αναγράφεται "άμεσα διαθέσιμο" όπου αποστέλλονται εντός 24 ωρών. Σε κάθε άλλη περίπτωση ισχύει το 48ωρο. Στις περιπτώσεις προϊόντων που αναγράφεται η φράση "κατά παραγγελία" ή "on order" οι πελάτες ενημερώνονται από το κατάστημα για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων αυτών.
Παρακαλούμε σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα (ΔΠ : Δυσπρόσιτος Προορισμός) καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση εάν επιλεγεί ως τρόπος αποστολής ταχυμεταφορική εταιρεία.

8. Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. 
Προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί έστω και ελάχιστα, ΔΕΝ γίνονται δεκτά προς επιστροφή.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Επιστροφές λόγω λάθους εκτίμησης μεγεθών από τον πελάτη κατά την παραγγελία του σε ρούχα και παπούτσια ΔΕΝ γίνονται δεκτές. Εάν ο πελάτης δεν είναι σίγουρος για τα μεγέθη που θα πρέπει να επιλέξει, καλό είναι να επικοινωνήσει με την εταιρία μας για παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης πριν προβεί σε παραγγελία.
Για τα κυνηγετικά όπλα, αεροβόλα όπλα και πιστόλια & airsoft όπλα και πιστόλια, ΔΕΝ ισχύει η διαδικασία της επιστροφής.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Μετά την παρέλευση των δέκα (10) ημερών, υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπίες Ελλάδος για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, οι οποίες και καλύπτουν με την εγγύηση που συνοδεύει το προϊόν σας, κάθε μορφής πρόβλημα που τυχόν προκύψει.

9. Πιστοποιητικά και Εγγυήσεις
Πολλά από τα προϊόντα μας προέρχονται από τις επίσημες αντιπροσωπείες και καλύπτονται από τις επίσημες εγγυήσεις, πιστοποιητικά και συσκευασίες των αντίστοιχων επίσημων αντιπροσωπειών Ελλάδος. Τα είδη που εισάγει και αντιπροσωπεύει η εταιρία «kapoulitsas-outdoors.gr» καλύπτονται από την ίδια. Όλα μας τα είδη, σας τα αποστέλλουμε όπως ακριβώς τα παραλαμβάνουμε.

10. Τιμές Προϊόντων
Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ 24%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η εταιρία «kapoulitsas-outdoors.gr» επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αναπροσαρμόζει τις τιμές, όπως αυτές αλλάζουν λόγω των συνθηκών.
.
11. Ισχύον Δίκαιο
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του kapoulitsas-outdoors.gr ,διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
 
12. Πώληση Αεροβόλων Όπλων & Πιστολιών Σκοποβολής
Από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας «kapoulitsas-outdoors.gr» μπορείτε να αγοράσετε αεροβόλα όπλα & πιστόλια σκοποβολής τα οποία όμως είναι ελεγχόμενα ως προς την πώληση τους. Πωλούνται μόνο σε ενήλικα άτομα (άνω των 18 ετών) μόνιμοι κάτοικοι Ευρωπαϊκής Ένωσης με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Σε περίπτωση απομακρυσμένης πώλησης, ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να αποστείλει φωτοαντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία Προϊόντα

GAM10-005354
Αεροβόλο GAMO Big Cat 1000 5.5mm
Τιμή πώλησης 209,90 €

21316422_1470684913014776_7256137400608742519_o
Ορειβατικό Μποτάκι PIGPRINT Moonpig II Brown Νο44
Τιμή πώλησης 49,90 €
Βασική τιμή με ΦΠΑ 79,90 €

Κορυφαία Προϊόντα

Στο Kapoulitsas-outdoors.gr χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία πλοήγησης σας.